4 hónap Linzben

Friss topikok

  • KoBa(k): Jó pakolást, hazautat! (2012.01.21. 20:32) Utolsó napjaim (Linzben)
  • KoBa(k): Gratulálok az eredményeidhez, amilyen nehezen mentél ki, annyira hasznos volt a jelek szerint ez a... (2012.01.19. 01:19) A linzi megméredtetéseimnek ezennel vége!
  • judmum: No, ezt a mongol éttermet kipróbáljuk vasárnap... Vagy máshová viszel minket? Szépen kell búcsúzni... (2012.01.18. 09:12) Faust
  • bombazsu: @szeeesz: Az ünnepekre, 19-én. :-) Tanulsz oroszul??? (2011.12.06. 15:09) Előadások a különböző kultúrákról
  • bombazsu: Ezek szerint az! Csak hogy a többiek is "értsék": kicsit savanyú izzadságszag szerű, némi édeskés ... (2011.11.29. 21:45) International Week

Egy dán kórus látogatása

2010.04.25. 19:22 - bombazsu

Az elmúlt napokban nagy izgalmak voltak a kóruskám életében. (Egész pontosan nem az enyém, csak oda járok énekelni.) Jött egy dán kórus, ráadásul közös koncertet is adtunk. Már hónapok óta erre az alkalomra készültünk. Azt hiszem, minden nagyon szuper volt! A koncerten szépen énekelt mindenki, voltak (külsős) szólisták, volt zenekar és persze eszem-iszom, dínom-dánom.... (he-he!)

Nagyon praktikusan volt megoldva, hogy könnyen tudjunk kommunikálni: mindenki kapott egy fa ruhacsipeszt, amire rá volt írva a neve. Ez volt kvázi a névtábla, de valahogy mégis kicsit barátibb vagy közvetlenebb volt így, mint "hivatalos" névtáblával, ami kicsit konferencia-szagú lett volna.

A tegnapi koncertre elhívtam egy pár osztálytársamat is, Daeyoung (a kóreai) el is jött. Küldött 1-2 fényképet ma a tegnapi eseményről. Valószínűleg kirakom őket, hogy a T. Olvasók is megcsodálhassanak. Tessék, itt van!

Persze éneklés után volt pletyi, meg minden, ami kell. Azt hiszem, nem vagyok túl jó kerítőnő. Egy Franka nevű lány (ő is kórustag) figyelmébe ajánlottam a basszus szólistát, de nem élt a lehetőséggel. Pedig szerintem tök jóképű pasi: magas, szőke, kék szemű (szóval tisztára übermensch), csak egy kicsit volt lófeje, és nem is volt annyira kopasz... Hihetetlen hogy mennyire válogatósak bírnak lenni a lányok!! (Na ja, én is. Ráadásul ha belegondolok, nekem nem is tetszenek az übermensch-ek...)

A bejegyzés trackback címe:

https://bombazsu.blog.hu/api/trackback/id/tr271950746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KoBa(k) · http://kobak.netpok.hu 2010.04.25. 21:00:03

Nájsz. :) Hangfelvétel nincs? :P És neked hogy tetszettek a dánok? ;)

bombazsu 2010.04.25. 21:28:46

@KoBa(k): Nem voltál ott (és nem készítettél), tehát nincs. :P A dánok? Nem mai csirkék, az tuti! A Vándor fiatalabb ennél a kórusnál (átlagban). Na jó, talán a mienknél is... Egyébként rendes népségnek tűnnek, magas alkoholfogyasztó képességgel. Többször is eszembe jutottál most a napokban. ;) Amúgy mi a pálya arra?

KoBa(k) · http://kobak.netpok.hu 2010.04.26. 10:34:19

@bombazsu: Alkoholfogyasztó képesség stimmel. :)
Itthon a szokásos: Vándorral készülünk a kis házifesztiválunkra, én igyekszem felpörgetni a mányi kis kórust és szólamvezetővé avanzsáltam egy budapesti másikban. Többiek is jól vannak, bár az U2x megfogyatkozott kissé mostanában sajnos. Na majd ha hazajössz, összerántjuk újra a bandát! ;)


süti beállítások módosítása