4 hónap Linzben

Friss topikok

  • KoBa(k): Jó pakolást, hazautat! (2012.01.21. 20:32) Utolsó napjaim (Linzben)
  • KoBa(k): Gratulálok az eredményeidhez, amilyen nehezen mentél ki, annyira hasznos volt a jelek szerint ez a... (2012.01.19. 01:19) A linzi megméredtetéseimnek ezennel vége!
  • judmum: No, ezt a mongol éttermet kipróbáljuk vasárnap... Vagy máshová viszel minket? Szépen kell búcsúzni... (2012.01.18. 09:12) Faust
  • bombazsu: @szeeesz: Az ünnepekre, 19-én. :-) Tanulsz oroszul??? (2011.12.06. 15:09) Előadások a különböző kultúrákról
  • bombazsu: Ezek szerint az! Csak hogy a többiek is "értsék": kicsit savanyú izzadságszag szerű, némi édeskés ... (2011.11.29. 21:45) International Week

Ági és Fülöp

2010.06.28. 16:55 - bombazsu

Múlt héten itt volt Ági (egy barátnőm) és Fülöp (Ági vőlegénye). Már nagyon régóta tervezik, hogy meglátogatnak, nehezen jött össze a találka, de most egy nyugat-európai körúttal összekötötték ezt a kirándulást. Azt hiszem kipihenték nálam az addigi fáradalmakat, így ma hajnali fél 4-kor szinte frissen és üdén indulhattak haza. Én pedig annyira izgulok - még mindig - értük, hogy nem is nagyon tudtam aludni az éjjel. Persze ők sem maradtak kultúrálódás nélkül! Általában nagyokat sétáltak a városban, megnézték az előadásomat, két napja Potzdamba mentünk, ott a Sanssouci Parkban sétáltunk, tegnap pedig elgyalogoltunk egy emlékműhöz, ami egy Gellért-hegy szerű dombocskán van, ennek Kreuzberg a neve. (Ezért lett a városrész is Kreuzberg.) Jelentem, sztárfotókat lőttünk egymásról! ;)

Az előadás jól sikerült. Amint megláttam az Ágiékat, teljesen elfogott a röhögőgörcs és lámpalázam lett, meg persze minden bajom volt. Felvétel készült, talán megtekinthető. Állítólag nem lehet tudni, hogy lesz-e folytatás, mert a rendezőnek nincs sok kedve ehhez. Azt mondta, hogy túl sok időt, energiát és szervezést von maga után a dolog. (De hála Istennek engem ez már nem érint!)

Szerencsére nem maradtam ezidőtájt sem munka nélkül! Katának csütörtökön beültettek egy kis csavarocskát a fülébe, hogy a felgyülemlett váladék ürülni tudjon. (Ha a Nagypapámat idézném, akkor biztos ezt mondanám: "Látjátok kisunokáim, ezért kell orrot fújni!" - node most ettől eltekintünk... :P ) Szegény Katát altatták, és utána egész nap teljesen kómás volt. Szerencsére másnapra kutya baja sem volt, sőt tulajdonképpen rosszalkodott is egy picit!!

Utána egyik este itt aludt (mármint a gyerekeknél) Franz, ő Katának egy óvodás társa és jó barátja. Ez a Franz egy nagyon helyes kis kölök, ezt már rég megállapítottam! Annyira aranyos volt, amikor pizsama gyanánt egy kockás inget húzott fel, és persze hallani sem akart a kényelmesebb pólóról. Olyan kis helyesen feszített abban az ingben! Szegényke késő este kijött sírva, hogy fél, mert rosszat álmodott. Leültem vele focimeccset nézni (talán USA-Ghana ??), és persze 5 percen belül megnyugodott. (Igazi férfiember!!) :-)

Ma este pedig a következő esetleges utódjelöltem jön, ő Anna. Sajnos pont nem leszek itthon, amikor megérkezik, mert énekelni megyek. (Múlt héten is kimaradt ez a színházasdi miatt! Ráadásul jövő héten lesz az utolsó alkalmam...)

A bejegyzés trackback címe:

https://bombazsu.blog.hu/api/trackback/id/tr932116431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása